Wie zijn wij

Onze Service

Uw Support

Nieuw bij NoCureNoPay

Stuur ons uw Feedback

Stuur ons E-Mail

 

NoCureNoPay

Performance-based management consulting en counseling

NoCureNoPay is een puur internetbedrijf. Wij richten ons op persoonlijk advies voor directeuren, eigenaren en hogere management echelons van Nederlandse bedrijven. Hierbij maken wij enkel gebruik van de media 'e-mail' en 'video conferencing' voor communicatie met onze cliënten.

Onze service is 'performance-based', hetgeen betekent dat de toegevoegde waarde van onze service aan uw bedrijf bepalend is voor onze vergoeding. Hierdoor onderscheiden wij ons fundamenteel van de traditionele adviesbureau's. Onze vergoeding staat op het spel, tenzij ons advies voor u resultaat oplevert.

Wij bieden vertrouwelijke, professionele en maatwerk service om aan uw behoeften te voldoen. Ons team management-consultants is professioneel en staat voor u klaar op een wijze, die past bij de 21e eeuw.

Hoe werkt het ?

Eenvoudig! U stuurt uw vraag of probleem(stelling) per e-mail en u krijgt ons advies of informatie middels e-mail. En snel ! U krijgt uiterlijk binnen 1 week respons. In geval dat u met ons wil praten, ontmoeten wij elkaar via een internet video-conference sessie.

Wat bieden wij ?

NoCureNoPay biedt u informatie, advies of een second opinion op het gebied van organisatie-advies met als expertises: verandermanagement, organisatie-structurering, Business Process Redesign (BPR), Total Quality Management (TQM), zelfsturende teams, Action Learning, proces management en het dynamiseren / vitaliseren van organisaties.

Wij willen u hiermee ten dienste staan in geval van situaties, waarbij u uw gedachten wilt ordenen, scherpen, toetsen of 'ontstroeven'. In het bijzonder indien, gezien het premature karakter en gevoeligheid van het onderwerp, afstemming binnen uw organisatie nog niet wenselijk is. Ons advies bespaart u tijd, moeite en geld.

En de consulting-fee?

a U bepaalt of u betaalt en hoeveel u betaalt !

a U bepaalt onze consulting-fee !

Wij werken volledig op basis van no-cure-no-pay. U bent degene die voortdurend alles zelf bepaalt. U stelt vast welke toegevoegde waarde wij hebben opgeleverd. Indien u tevreden bent met ons advies en onze support, bepaalt u de consulting-fee voor de door ons verleende diensten. Om u te ondersteunen bij het kwantificeren van de toegevoegde waarde van ons advies hebben wij voor u ontwikkeld The Value-Added Estimator ®.

 

Probeer onze service nu of misschien eens later:

Maak dit een van uw favoriete sites: Toevoegen aan favorieten !

Wij stellen prijs op uw feedback inzake onze site en business model: Feedback geven !


about us | services | support | information | feedback | email

Please contact our Webmaster with any questions or problems.
Copyright 1999 - 2016 NoCureNoPay. All rights reserved.